مقالات

آیا نصب تلویزیون شهری نیاز به مجوز شهرداری دارد؟

نصب تلویزیون شهری

آیا نصب تلویزیون شهری نیاز به مجوز شهرداری دارد؟ آیا با مراحل و قوانین و مقررات نصب تلویزیون شهری آشنا هستید؟ تلویزیون شهری یک ابزار تبلیغاتی کاملاً مدرن و پیشرفته است که در مکان‌ های مختلف سرپوشیده یا سرباز مانند فروشگاه‌ ها، رستوران‌ ها، مکان‌ های پر تردد مانند خیابان‌ های اصلی و غیره نصب می‌ شود، اما مانند هر نوع فعالیت دیگری نصب کردن تلویزیون شهری نیز در اماکن عمومی نیاز به مجوز شهرداری و هم چنین رعایت کردن بسیاری از قوانین و مقررات در این خصوص دارد که برای این کار باید مجوز را به این مرکز ارائه داده و طبق مقررات آن ها فعالیت خود را شروع کنید.

در این مقاله به قوانین و مقررات و نحوه نصب تلویزیون شهری می پردازیم.

آیا نصب تلویزیون شهری نیاز به مجوز شهرداری دارد؟

گفتیم که تلویزیون‌ های شهری که در مکان‌ های عمومی مورد استفاده قرار می‌ گیرند، معمولاً برای کارهای تبلیغاتی و غیر تبلیغاتی کاربرد دارند و نمی‌ توان گفت که تنها برای معرفی کردن برخی از فعالیت‌ ها و کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌ گیرند، اما موضوع مهم در خصوص استفاده از چنین وسیله پرکاربردی این است که شما باید جهت استفاده از آن مجوز شهرداری را کسب کنید.

از طرفی نباید هیچ گونه بدهکاری به شهرداری داشته باشید و کلیه فعالیت‌ های شما مطابق با مقررات و ضوابط عمومی موسسات و شرکت‌ ها باشد، علاوه بر آن که شما نیاز به مجوز اداره فرهنگ و ارشاد نیز دارید و تنها در چهارچوب قوانین و مقررات این دو مرکز می‌ توانید از تلویزیون شهری، ویدئو وال، بیلبورد تبلیغاتی و غیره استفاده کنید. بنابراین پیش از اجاره تلویزیون شهری یا خرید تلویزیون شهری حتماً سعی کنید این مجوزها را دریافت کرده باشید.

نصب تلویزیون شهری

نصب تلویزیون شهری

نحوه دریافت مجوز تلویزیون

علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد برای گرفتن مجوز شهری شما باید مراحل دیگری را نیز طی کنید که عبارتند از:

  1. ارائه مدارک به شهرداری

کلیه موسسات و شرکت‌ ها با دریافت کردن مجوز رسمی قادر به اقدام در خصوص نصب تلویزیون شهری خواهند بود که برای این کار باید مواردی مانند سایز، جانمایی، شرایط سرمایه‌ گذاری و غیره را جهت فعالیت خود به شهرداری ارائه نمایند.

  1. دریافت تاییدیه از دیگر سازمان‌ ها

پس از آن که شهرداری تشخیص داد فعالیت شما بدون مانع است و می‌ توانید تلویزیون شهری را در مکان مورد نظرتان نصب کنید، حال نوبت به دریافت تاییدیه برخی دیگر از سازمان‌ ها مانند اداره راهنمایی و رانندگی، اداره برق و غیره می‌ باشد. یعنی این سازمان‌ ها نیز باید فعالیت شما را مجاز و قانونی تشخیص داده و آن را تایید کنند.

  1. بستن قرارداد همکاری با شهرداری

پس از دریافت تاییدیه از اداره راهنمایی و رانندگی، اداره برق و غیره حال شما باید یک قرارداد همکاری با شهرداری و یا شرکت مورد نظر خود ببندید که این نهادها بتوانند نصب کردن تلویزیون شما را انجام دهند. شرایط و ضوابط ذکر شده در این قرارداد بر عهده طرفین می‌ باشد که البته شرکت مورد نظر برای اقدام جهت نصب تلویزیون شهری باید مبلغی را نیز به شهرداری پرداخت کند.

این مراحل در واقع قوانین کلی جهت دریافت کردن مجوز نصب تلویزیون شهری هستند، اما باید جهت جزئیات بیش تر و بهتر ابتدا به آیین نامه های اجرایی سازمان تبلیغات مورد استناد شهرداری در محل مد نظرتان رجوع کرده و پس از آن نسبت به نصب اقدام کنید.

نصب تلویزیون شهری

نصب تلویزیون شهری

مقررات نصب تلویزیون شهری

پس از آن که توانستید مجوزهای لازم در خصوص نصب کردن تلویزیون شهری را به دست بیاورید، می توانید جهت نصب آن نیز اقدامات دیگری را انجام دهید، یعنی چند پروسه مهم در این خصوص را طی کنید تا در نهایت تلویزیون برای شما نصب شود. این پروسه‌ ها و اقدامات عبارتند از:

  1. پیشنهاد طرح

اولین مرحله برای نصب کردن تلویزیون شهری درخواست کردن نصب از شهرداری به عنوان یک سازمان ناظر بر کلیه معابر و اماکن عمومی می‌ باشد. برای این کار شما باید بتوانید درخواست خودتان را در خصوص نحوه استفاده و راه‌ اندازی تلویزیون به شهرداری ارائه دهید. این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفته و در نهایت نیز نتایج آن به شما اعلام خواهد شد.

  1. ضوابط سازه و پایه

جهت نصب کردن تلویزیون مانند بیلبورد تبلیغاتی لازم است که اصول سازه و پایه آن نیز کاملاً مطابق با قوانین شهرداری باشد که در این خصوص یک مهندس معمار ابتدا نقشه را برای شما طراحی کرده و کلیه جزئیات آن را پیاده سازی می‌ کند، در نهایت نیز مطابق با این طرح شهرداری اجازه نصب را خواهد داد.

نصب تلویزیون شهری

نصب تلویزیون شهری

  1. مقررات اندازه تلویزیون

علاوه بر کلیه مواردی که ذکر کردیم نصب کردن تلویزیون شهری نیز باید کاملاً مطابق با اندازه و ارتفاعی باشد که شهرداری معین کرده است، یعنی سطح زیرین تلویزیون حتماً باید بیش تر از ۵ متر و کم تر از ۶ متر ارتفاع داشته باشد، طول مجاز برای آن نیز حداقل ۷ و حداکثر ۱۲ متر است.

یعنی طبق قوانین و ضوابط شهرداری جهت نصب تلویزیون شهری، شما باید مساحتی حدود ۲۴ متر را در نظر بگیرید که حداکثر مساحت مجاز برای چنین فعالیتی ۸۴ متر مربع می‌ باشد. از طرفی چون این تلویزیون‌ ها جهت دیده شدن عابرین در معابر عمومی نصب می‌ شوند، باید حداقل زاویه دید در آن ها ۵ درجه و حداکثر نیز ۱۵ درجه نسبت به سطح عمود یا همان ۹۰ درجه سازه باشد.

نتیجه‌ گیری

در این مقاله شرایط، قوانین و ضوابط نصب تلویزیون شهری و نحوه دریافت مجوز شهرداری را بررسی کردیم. گفتیم که مانند هر نوع فعالیت دیگری در اماکن عمومی شما نیاز به دریافت مجوز شهرداری دارید که به جزئیات آن پرداختیم. در سایت جای خالی بیش تر با نحوه اجاره تلویزیون شهری، خرید تلویزیون شهری، قیمت تلویزیون شهری و مراحل نصب کردن آن آشنا شوید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *