برد کنترل
برد کنترل بعد از ماژول از مهم ترین قطعات تابلو روان است که دارای پورت ورودی است ، این قطعه که در واقع همان motherboard تابلو می باشد اطلاعات مختلف را به ماژول ها داده و آنها را دریافت می نماید.
اطلاعات محتوایی که در تابلو پخش می شوند در برد کنترلر یا میکروکنترلر تابلو قرار می گیرد.
در تابلوهای روانی که آفلاین(asynchronous) می باشند محتوای تصویری مورد نیاز از طریق پورت usb، شبکه، سریال و یا به صورت wifi به روی حافظه برد ذخیره می شود و در تابلوهای آنلاینsynchronous)) محتوای تصویری را با استفاده از یک نرم افزار کامپیوتری یا استفاده ازبرد فرستنده(sender) که وظیفه آن گرفتن محتوای تصویری از طریق پورت DVI یا HDMI و تبدیل آن به اطلاعات قابل فهم(هر شرکت پروتکل خاص خود را برای تبدیل تصویر و ارسال آن دارد) برای برد گیرنده(reciever) و ارسال آن از طریق پورت شبکه به برد گیرنده (reciever) می باشد.
برد کنترلرها دارای انواع مختلفی بوده و قادر به پشتیبانی از نوع و تعداد خاصی ماژول می باشند.
در انتخاب برد کنترلر باید به مسائلی از قبیل نوع ماژول (تک رنگ یا تمام رنگ بودن ماژول ال ای دی) که برای ساخت تابلو مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین سایز تابلو توجه کرد.
هر کنترلر بسته به نوع طراحی خود می تواند از تعداد خاصی از ماژول ها پشتیبانی کند و خروجی متفاوتی خواهد داشت.
از جمله بهترین برند های کارت کنترل موجود در بازار ایران، می توان به کارت کنترل های Huidu, Novastar و Linsn اشاره کرد.
در اکثر این بردها یک دکمه روشن و خاموش و ریست وجود دارد ، آگاهی از کارایی این قطعه درک شما را از اینکه تابلو چیست افزایش می دهد.
بردکنترلر دارای یک پردازنده است که اکثرا از هسته ARM بهره می برد. برد کنترلرها از تراشه های دیگری مثل حافظه های Flash ، بافرها ، آی سی ساعت و مبدل های ارتباط سریال استفاده می کنند.
در برد های پیشرفته از حافظه RAM برای پردازش بهتر تصویر استفاده می شود.
در بعضی از مین برد های تک رنگ (monochorome) فقط توانایی روشن و خاموش کردن پیکسل های ماژول وجود دارد، یعنی این مین برد نمی تواند نور ال ای دی ها را کم و زیاد کند لذا صرفا جهت نمایش متن از آن استفاده می شود ، البته اغلب کنترلرهای جدید این قابلیت را دارد و قادر به نمایش انیمیشن و فیلم نیز می باشد.
لازم به ذکر است که این مین بردها در مدل های 2 ، 3 ، 4 و 8 کاناله وجود دارند که بستگی به تعداد ردیف ماژول ها در تابلو دارد.
بردکنترلر دارای پورت ورودی است که می توان تصویر و متن دلخواه را از طریق فلش درایو یا از طریق پورت شبکه به آن ارسال کرد و بعد از کپی کردن آن بر روی بردکنترلر آن را جدا کرد.
تصاویر و انیمیشن مورد نظر به وسیله نرم افزارهای مخصوص طراحی می شود و توسط USB ویا از طریق شبکه به تابلو منتقل می شود.
به عبارتی دیگر در بین قطعات تابلو کنترلر اصلی ترین وظیفه را برای نمایش داده و اطلاعات بر روی صفحه نمایش بر عهده دارد.
در واقع کنترلر برد الکترونیکی می باشد که با استفاده از یک پردازنده قوی صفحه ماژول ال ای دی و یا تلویزیون شهری را کنترلر می نماید.
کنترلر با پردازش برنامه ها و انتقال آنها بر روی ماژول LED شرایط نمایش متن، تصویر،افکت و خروجی های متفاوت را در نمایشگر ال ای دی فراهم می نماید.
کنترلر تابلو را می توان از نظر نوع کارایی و کاربرد به دو دسته کلی تقسیم نمود که خود دارای زیر گروه می باشند.
1-کنترلرهای آفلاین
2-کنترلرهای آنلاین
کنترلر تابلو بدون طیف توانایی راه اندازی ماژول ال ای دی به صورت ONوOFF را دارا می باشد در واقع این نوع از کنترلر قابلیت کم یا زیاد کردن شدت نور ال ای دی را ندارد و تنها می تواند ال ای دی را در دو حالت خاموش و یا روشن قرار دهد.
این کنترلرها در بازار به کنترلرهای تک رنگ بدون طیف معروف می باشند اما قابلیت نمایش 2یا 3 رنگ را نیز دارا می باشند(با توجه به ماژول ال ای دی استفاده شده)
کنترلر تابلو طیف دار توانایی تغییر نور هر LED, ماژول ال ای دی تابلو را دارد و می تواند با نمایش شدت نور صفر تا حد اکثر نور ال ای دی (۲۵۶) با نشان دادن سایه به تصویر عمق ببخشد و ماژول ledتک رنگ قرمز،ماژول سبز و… قابلیت پخش فیلم بدهد.
به طور مثال بردی با قابلیت نمایش 256 سطح از نور یک LED می تواند نور آن LED را از صفر تا حداکثر، طی 256 مرحله تغییر دهد و در نهایت بیننده طیف های مختلف رنگ قرمز، سبز و… را در تصویر مشاهده خواهد نمود مانند تلویزیون های سیاه و سفید.
کنترلر تابلو فول کالر با توانایی راه اندازی سه رنگ ال ای دی در هر پیکسل برای ماژول ال ای دی فول کالر و تلویزیون شهری مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل توانایی تغییر نور هر ال ای دی در 256 سطح از نور آن، برای ماژول فول کالر RGB که دارای سه عدد ال ای دی آبی، سبز و قرمز می باشد(256*256*256) قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارد.
شرکتهای متنوعی در ایران همانند EP, HDR, تلاش آذر و … به کار برنامهنویسی و تولید برد کنترل اشتغال دارند.
در نوع کنترلرهای آفلاین اطلاعات به برد کنترلر منتقل میشوند و برد کنترل اطلاعات را به صورت مرتب بر روی تابلو نمایش میدهد و پس از تمام شدن اطلاعات دوباره به اول اطلاعات برگشته و این چرخه تکرار میشود؛
ولی در پخش آنلاین کنترلر از طریق کامپیوتر و یا سندر و ویدیو پروسسسور به یک منبع پخش خارجی مثل تلویزیون متصل میشود و همانند یک تلویزیون بزرگ تصاویر را بر روی تابلو نمایش میدهد.
37 دیدگاه در “برد کنترل چیست و چه کاربردی در نمایشگر های تبلیغاتی دارد ؟”
امکان خرید آنلاین هست ؟
مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟
مطالب بی نظیر بود
هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟
با سلام و احترام
ما در سایت هیچگونه تبلیغاتی رو انجام نمی دهیم.
ارادتمند
حرفتون خیلی عالیه
دفتر مرکزیتون کجا قرار داره
اگر خرید کنیم و بعد پیشمون بیشم امکان عودت هست ؟
aaaaliii bood
خیلی عالی بود
چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین بنده ارسال کنین
بخوام یاد بگیرم باید چیکار کنم
مقالاتتون عالین واقعا!
حساب توییتری هم دارید؟
متشکرم
چه مطلب خوبی
دمتون گرم
کجا می تونم اطلاعات کاملتری درباره این موضوع پیدا کنم
دستخوش
هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته
خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون
شماره تماستون برای خرید تلفنی چنده
با اجازتون بازنشر شد
بیشتری بنویسین لطفا
شما پیج اینستا هم دارین؟
میتونم شماره شما رو داشته باشم؟
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنینم چجوری باهاتون ارتباط بر قرار کنم
خرید آنلاین هم دارید
خیلی سایت خوبی دارین
چرا اینقد زیاد؟
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین
سایتتون محشرههههه
گارانتی شما به چه صورتی هست ؟
محتوا خوبی بود
مطلبتون بسیار مفید بود